Längtar du tills vi öppnar?

Det gör i alla fall vi!
I år har Kerstin och Christer lämnat över till Kristian och Mia. Men Kerstin kommer nog inte kunna slita sig från Brofästet utan kommer nog att dyka upp till och från.

Just nu håller vi på med förberedelser så att både datorn och våra hjärnor går varma, men oj vad vi längtar till våren och sommaren!

Mycket kommer att vara sig likt men det kommer vara en del nyheter också.

En nyhet kan vi redan nu avslöja!

Vi smygöppnar caféet redan den 1 maj vi startar med ett mindre utbud av menyn. Öppettiderna kommer att vara 11-15 på förseäsongen.

Den 16 maj öppnar vi gårdsbutiken och utbudet i caféet blir då bredare. Vi utökar också öppettiderna, det kommer att vara öppet två timmar längre (11-17).

För er som bruka besöka vår ställplats så beror det på vädret när den öppnas, men förhoppningsvis så blir det till påsk (vecka 16).

Vi letar även efter musiker som kan förgylla sommaren hos oss. Vill du eller vet du någon som vill spela hos oss i sommar så skicka ett mail till mia@brofastetsenoren.se.

Med hopp om att solen är med oss sommar, så välkomnar vi både gamla och nya kunder till vårat paradis på Brofästet Senoren.

Soliga kramar
Kristian och Mia