loading...

Brofästet Senoren Gårdsbutik & Baltic Café

Lantligt, somrigt, vänligt och lättillgängligt

Ja, adjektiven är många.

Välkommen till Brofästet Senoren här handlar du närproducerade varor i vår gårdsbutik. Du möts av blommor, bär, Senorenpotatis och annat mathantverk i skön harmoni med caféet vägg i vägg. Njut av en god lunch eller fika på vår blomstrande veranda eller i orangeriet där grönskan omsluter dig.

På den stora gräsplanen hittar du ställplatsen för husbilar och husvagnar och Vikingabyn Valshall. Nere vid vattnet och bryggorna finns det stugor att hyra. Här ser du vattnet och Möcklösundsbron i en härlig vy.

En bra start på ett besök hos oss kan vara att ta Skärgårdsbåten, Wittus, från staun som lägger till vid våran brygga närmast Möcklösundsbron mellan 3 Juni – 31 Augusti.
För information om Skärgårdstrafiken, så som pris och tidtabell, besök Blekingetrafikens hemsida här.

Vill du inte åka båt så går buss 123 från Karlskrona och via oss ut till Sturkö och Tjurkö.

Utmärkelser

Vi har fått ett flertal utmärkelser genom åren:

Motormännen har i flera år poängsatt rastplatser runt om i Sverige.
År 2012 fick vi mest antal poäng i hela Sverige och blev där med
"Sveriges bästa rastplas"

Blekinges bästa rastplats har vi blivit 2010, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2017

Vi har även mottagit priset Årets ställplats 2012, detta efter en omröstning av läsarna i tidningen Husbil & husvagn. 

Senaste nyheter

Det gör i alla fall vi!
I år har Kerstin och Christer lämnat över till Kristian och Mia. Men Kerstin kommer nog inte kunna slita sig från Brofästet utan kommer nog att dyka upp till och från.

Just nu håller vi på med förberedelser så att både datorn och våra hjärnor går varma, men oj vad vi längtar till våren och sommaren!

Mycket kommer att vara sig likt men det kommer vara en del nyheter också.

En nyhet kan vi redan nu avslöja!

Vi smygöppnar caféet redan den 1 maj vi startar med ett mindre utbud av menyn. Öppettiderna kommer att vara 11-15 på förseäsongen.

Den 16 maj öppnar vi gårdsbutiken och utbudet i caféet blir då bredare. Vi utökar också öppettiderna, det kommer att vara öppet två timmar längre (11-17).

För er som bruka besöka vår ställplats så beror det på vädret när den öppnas, men förhoppningsvis så blir det till påsk (vecka 16).

Vi letar även efter musiker som kan förgylla sommaren hos oss. Vill du eller vet du någon som vill spela hos oss i sommar så skicka ett mail till mia@brofastetsenoren.se.

Med hopp om att solen är med oss sommar, så välkomnar vi både gamla och nya kunder till vårat paradis på Brofästet Senoren.

Soliga kramar
Kristian och Mia

Läs hela inlägget »
2019-01-27
Vi söker dig!
2018-09-23
Ställplatsen har öppet till den 30 september